Olifve 10 veckor

Olifve är nu tio veckor och har bott hos oss i drygt 2 veckor. Hon är en jätteduktig försigkommen schäfertik med huvet på skaft. Att gå i koppel, åka bil, komma på inkallning, apportera, äta mat och vistas i olika miljöer är inga problem. Bilar, lastbilar, ojämna underlag, höjder osv är inga problem. Mörker och regn är inga problem.
Hon är tuff och intensiv, drar i gardiner, biter på möbler, kissar inne ofta och skäller på det hon tycker.
det enda som hon är lite försiktig meD och tycker är skumt är andra hundar.
Olifve har upplevt hur det är med barn på dagis, gäster hemma flera gånger, köpcentra, gå på trottoar, gå lös i skogen, veterinären flera gånger, trädgårdsarbete, hönsen, grannarna, lydnadstävling och träffa andra hundar och varit hemma hos sin uppfödare.
Vi tycker jätemycket om henne och alla de andra djuren också.
 Hon visar tydligt att hon är en duktig spårhund och snart ska hon få ett enkelt lekspår med riklig belöning på slutet bara för att det är så skoj att se henne jobba:)

Kommentarer

  1. Så himla gullig hon är! Gissar att du inte kan slita dig från din valp och komma på min föreläsning "Kors & tvärs i gamla Jörlanda" hos Hartills Trädgårdar på torsdag...

    SvaraRadera
  2. Härligt fin hedeforsare! :) Sett att ni har en hel flock av dem, underbart! Själv har min så det räcker för fem.. Dessa hedeforsare är fulla av liv! ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar